PU Vračar
Предшколска установа Врачар
Бјелановићева бр. 2
11118 Београд
Радно време
Понедељак - петак
7:00-15:00


Данас је у вртићу „Врачарац“ одржан новогодишњи концерт, на који смо били позвани као велики пријатељи деце и Предшколске установе Врачар. И ништа нам није донело веће задовољство и срећу од њихових веселих гласова и песме.

Представници Управе Градске општине Врачар нису крили одушевљење што су имали ту част да чују хорско извођење неколико популарних дечијих песама.

„У овом тренутку ми смо присуствовали најлепшој магији, коју само деца могу да створе. Заиста је привилегија имати, под окриљем Општине, вртић и ту могућност да се свакодневно дружимо са њима, да уживамо у њиховим причама, песми, смеху. То нам пружа додатну мотивацију да им пружимо боље и више у сваком сегменту живота“, истакла је Биљана Ракић, члан Већа.

Коста Маловић, помоћник председника Општине, рекао је да су деца на један симболичан начин отворила овонедељну поделу новогодишњих пакетића и увела нас у чаролију празника: „Верујте, њихова енергија и осмеси покрећу све нас, а њихова срећа је наш најважнији задатак, у коме нас ништа не може и неће зауставити“.

„Они који имају вере у децу, имају веру и у чуда. Одазвали смо се позиву да пружимо охрабрење и подршку нашој деци, не само данас, него да знају да ћемо увек бити ту и пружати им ослонац у детињству, одрастању, на путу ка остварењу свих жеља и снова“, рекао је Никола Јеленковић, шеф Кабинет председника Општине.

Градска општина Врачар је већ пет година негује чврсто пријатељство са својим најдражим пријатељима – децом. Радећи за њих и са њима, показали смо им колико верујемо у њих. Улажући у нове генерације, уложили смо у будуће човечанство, у коме ће значајан део чинити управо наши другари из „Врачарца“.

ОБЈЕКТИ

  • Вртићи
  • Јасле
  • Припремни предшколски програм