PU Vračar
Предшколска установа Врачар
Бјелановићева бр. 2
11118 Београд
Радно време
Понедељак - петак
7:00-15:00

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић отворио је данас манифестацију „ Дечије васкршње чаролије“, у вртићу „Мића и Аћим“ на Врачару.

Проф. др Милан А. Недељковић је рекао да је његова посета и отврање манифестације подршка дечијем таленту и креативном надахнућу инспирисаном најрадоснијим хришћанским празником.

„Поштујући прописане епидемиолошке мере, шесту годину за редом организујемо ову дечију манифестацију, у сусрет Васкрсу који нас подсећа колико су љубав, вера и нада неопходни у нашим животима.  У свим предшколским установама на Врачару, седам јаслица и десет вртића, у дворишним условима, организоване су креативне радионице и позоришне представе, како би деца научила да је срж Васкрса доброта и њено ширење светом,“ истакао је председник Општине. Са присутнима је поделио вест о завршетку анекса зграде ГО Врачар где ће бити вртић у који ће се, током јула, уписати 130 малишана.

Манифестацији су присуствовали члан Већа Биља Ракић, шеф Кабинета председника Градске општине Врачар Никола Јеленковић, директорка ПУ Врачар Емилија Ђурђевић, руководилац објекта "Мића и Аћим" Љиљана Драгутиновић, помоћник директора за ВОР Јелена Јеленић Јанковић и васпитачи вртића "Мића и Аћим".

ОБЈЕКТИ

  • Вртићи
  • Јасле
  • Припремни предшколски програм