PU Vračar
Предшколска установа Врачар
Бјелановићева бр. 2
11118 Београд
Радно време
Понедељак - петак
7:00-15:00

Предшколској установи Врачар данас је уручено 3000 едукативних сликовница „Упознајмо вирусе и бактерије, та невидљива створења“, како би биле подељене деци која иду у јаслице и вртиће на територији Општине.

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић истакао је задовољство што Општина, прва у Београду, учествује у акцији поделе сликовнице, настале у сарадњи издавачке куће „ЈРЈ“ и компаније „Хемофарм“ која на веома занимљив и поучан начин упознаје малишане са превенцијом болести.

„Драго ми је да имамо ту част и могућност да први у Београду кренемо са едуковањем малишана у циљу спречавања заразе и болести, а превенција је најбољи лек“, рекао је проф. др Милан А. Недељковић.

Присутнима су се обратиле ауторка сликовнице Јована Мајсторовић и Санда Савић директорка корпоративних послова и комуникација компаније „Хемофарм“, нагласивши да у ово време пандемије едукација деце јесте предуслов одговорног и здравог друштва.

Данашњој акцији присуствовали су чланови Већа Градске општине Врачар Биљана Ракић и Драги Лукић, као и шеф Кабинета председника Градске општине Врачар Никола Јеленковић.

 

ОБЈЕКТИ

  • Вртићи
  • Јасле
  • Припремни предшколски програм