PU Vračar
Предшколска установа Врачар
Бјелановићева бр. 2
11118 Београд
Радно време
Понедељак - петак
7:00-15:00

Вртић „Врачарац“

Његошева 77

Тел: 011/2444-494

Свим бакама и декама поручујемо да ћемо верно чувати и неговати вредности које су нас научили.

{mp4}2023/video-42922bd5666ac4303c476154abdc8edd-V{/mp4}

Дечја недеља "Врачарац"

Вртић "Врачарац" био је у шетњи, али не у обичној шетњи. Ова шетња била је шетња стазом  која води ка одрастању уз мала добра дела. Док је некоме мало другоме је пуно. Нама је било и мало и пуно као и свима који су нам у томе помогли: драгим родитељима, свим запосленима и свим људима који вредно раде и кад је хладно и кад је сунце. Уз топли чај који греје душу, размишљамо о следећим корацима.

{youtube}5tfrKaiIAsM{/youtube}

Прослава Дана Градске општине Врачар почела је обиласком новог вртића „Врачарац“ који је почео са радом 1. септембра 2021.године. У предшколском образовању установа припада вртићкој групи, полетној и младој, са довољно драгоценог искуства у раду са децом.

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић, заменик Председника Дејан Рибаћ, члан Већа Биљана Ракић, начелник Управе Гордана Баста, заменик начелника Управе Живко Марјановић, помоћник Председника Коста Маловић и шеф Кабинета Никола Јеленковић обишли су пространи, шаренолики објекат вртића. Упознавши се са тимом ентузијастичних васпитача и њиховим радом, обишли су све просторије вртића намењених за образовање и игру деце, које су опремљене захваљујући Фондацији „Новак Ђоковић“.

{youtube}ZQcvsp9O_mo{/youtube}

ДЕТЕ ЈЕ АКТИВНИ УЧЕСНИК ЗАЈЕДНИЦЕ ВРШЊАКА И ОДРАСЛИХ

Дете је социјално биће, природно усмерено на односе са вршњацима и одраслима. Дете је активни учесник у друштвеним односима и процесима у породици, дечјем вртићу и заједници којој припада и својим учешћем доприноси обликовању те заједнице.

Мало фотографија из новог вртића:

Вртић "Врачарац" је почео са радом од 01. септембра

Радови у новом вртићу, твз. "Анексу зграде", који се налази у ГО "Врачар" теку по плану 

Радови у новом вртићу, твз. "Анексу зграде", који се налази у ГО "Врачар" теку по плану 

ОБЈЕКТИ

  • Вртићи
  • Јасле
  • Припремни предшколски програм